A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Знову вересень кличе до школи

Дата: 02.09.2019 15:29
Кількість переглядів: 409

Знову першовересень яскравим осіннім промінчиком постукав у віконця всіх школярів Вільшанської ЗОШ І-ІІІ ступенів, запрошуючи їх до навчання.

          В цей день наша дружна шкільна родина прийняла в свої обійми першокласників і побажала їм сонячних і щасливих сторінок шкільного життя.

Теплі слова на адресу найменших жителів шкільної родини прозвучали з вуст випускників, які теж порадували їх подарунками.

З  щирими вітаннями та приємними побажаннями виступили  гості свята: О. І. Токаренко – начальник відділу освіти, молоді та спорту.

    М. М. Сокрута – директор агрофірми «Козельне», М. В. Мельников –Вільшанський сільський голова та подарували першокласникам подарунки.

    Позитивного настрою додали всім присутнім казкові герої – Фіксик, Нечитайлик, Непитайлик та Незнайлик, які завдяки чарівним перетворенням стали позитивними і підготували для школяриків емблеми із зображенням улюбленого героя, який допомагатиме у навчанні.

         На завершення святкової лінійки прозвучав веселий, запальний дзвоник, сповіщаючи про перший урок у новому навчальному році.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь