Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

КОНЦЕРТ з нагоди свята – Дня Покрови Пресвятої Богородиці, Дня Українського козацтва та Дня захисника Вітчизни

Дата: 11.10.2019 10:47
Кількість переглядів: 392

14 жовтня наша країна відзначає День захисника України. Для нас це свято не тільки народне і релігійне, а й національне. Воно єднає країну, закликає усіх до згуртованості перед сучасними викликами та загрозами.

Напередодні свята, 10 жовтня, у Вільшанському сільському будинку культури відбувся святковий концерт до Дня захисника України «Ми роду козацького діти – землі української цвіт».Під час якого учасники художньої самодіяльності, учні Вільшанської ЗОШ І-ІІІступенів на чолі з художнім керівником Косенко І.М. вітали своїх односельчан зі святом бажаючи усім наснаги і щасливої долі разом з нашою ненькою-Україною.До святкового дня 

бібліотекар вільшанської сільської бібліотеки Канівець В.М. підготувала книжкову виставку «Свято мужності і відваги», де глядачі ознайомилися з історією та традиціями українських козаків.

З вітальними словами вдячності та шани до військовослужбовців та членів їхніх сімей звернувся сільський голова Вільшанської сільської ради Мельніков М.В.

Присутні пом’янули хвилиною мовчання українських воїнів, які поклали свої життя в ім’я незалежної та суверенної України, виконуючи священний обов’язок із захисту Батьківщини в зоні проведення АТО.

Свято, яке підготували та провели працівники сільського Будинку культури , було глибоко проникнене почуттям патріотизму та любові до рідної України.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь