Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

КОНЦЕРТ з нагоди свята – Дня Покрови Пресвятої Богородиці, Дня Українського козацтва та Дня захисника Вітчизни

Дата: 11.10.2019 10:47
Кількість переглядів: 386

14 жовтня наша країна відзначає День захисника України. Для нас це свято не тільки народне і релігійне, а й національне. Воно єднає країну, закликає усіх до згуртованості перед сучасними викликами та загрозами.

Напередодні свята, 10 жовтня, у Вільшанському сільському будинку культури відбувся святковий концерт до Дня захисника України «Ми роду козацького діти – землі української цвіт».Під час якого учасники художньої самодіяльності, учні Вільшанської ЗОШ І-ІІІступенів на чолі з художнім керівником Косенко І.М. вітали своїх односельчан зі святом бажаючи усім наснаги і щасливої долі разом з нашою ненькою-Україною.До святкового дня 

бібліотекар вільшанської сільської бібліотеки Канівець В.М. підготувала книжкову виставку «Свято мужності і відваги», де глядачі ознайомилися з історією та традиціями українських козаків.

З вітальними словами вдячності та шани до військовослужбовців та членів їхніх сімей звернувся сільський голова Вільшанської сільської ради Мельніков М.В.

Присутні пом’янули хвилиною мовчання українських воїнів, які поклали свої життя в ім’я незалежної та суверенної України, виконуючи священний обов’язок із захисту Батьківщини в зоні проведення АТО.

Свято, яке підготували та провели працівники сільського Будинку культури , було глибоко проникнене почуттям патріотизму та любові до рідної України.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь