A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Свято відваги і мужності

Дата: 13.10.2019 15:18
Кількість переглядів: 327

Я звертаюсь ночами до Бога, та молюся за твоє життя.
Щоб скоріша була перемога, прошу Господа кожного дня.
Я благаю, щоб ти повернувся, до родини своєї, живим!
Та в бою, щоби не спотикнувся, ангел став охоронцем твоїм!

 

 

14 жовтня наша країна відзначає День захисника України. Для нас це свято не тільки народне і релігійне, а й національне. Воно єднає країну, закликає усіх до згуртованості перед сучасними викликами та загрозами.

Напередодні свята, 13 жовтня, у Великобудківському сільському будинку культури відбувся святковий концерт до Дня захисника України «Козаки,українські козаки і до бою і до танців мастаки». Це свято засноване в нелегкі часи для вшанування мужності і героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України.

 Сьогодні багато представниць жіноцтва пов’язують своє майбутнє з військовою службою. І в Великобудківському співочому колективі є жінка,яка служить в збройних силах України - це Демченко Оксана. Жіночий вокальний ансамбль «Перлина» Оксану привітали подарунком  та чудовою піснею. Кожен народ оспівує свою землю, захищає і славить свою країну. Цього дня зі сцени звучало чимало пісень про мужність, відвагу та любов до рідної України у виконанні  ансамблю, солістів, дітей.

Щирі оплески, святкова атмосфера, що панувала у залі, на сцені та за її лаштунками – все це додало гарних вражень і зробило концерт пам’ятною подією.

Вітаємо усіх із Днем захисника України, з Днем Українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці та бажаємо кожному миру, злагоди та єдності у рідній державі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь