A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Відкриття міні-футбольного поля зі штучним покриттям

Дата: 17.10.2019 11:20
Кількість переглядів: 454

Тепла осіння, сонячна днина та чудовий радісний настрій, цього дня, зібрали  на подвірї Вільшанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів учнів, жителів громади та численних почесних гостей.  16 жовтня у селі Вільшана – відбулося офіційне відкриття новозбудованого міні-футбольного поля зі штучним покриттям  розмірами 22х42 метри.

   Відкриваючи свято Вільшанський сільський голова М. Мельніков привітав учнів та громаду з цією непересічною подією  і проголосив слова щирої вдячності  усім, хто доклав значних зусиль і вніс свій вклад у те щоб здійснити мрію школярів в спорудженні цього спортивного об’єкту: начальнику відділу освіти молоді та спорту Вільшанської сільської ради Токаренко О.І.,  майстру комплексного обслуговувань приміщень Винник О.М.,  директору ТОВ «Юдіком» м.Суми Калузі І.В., директору ТОВ «Харківспецінвест» Мукомелі В.В., начальнику відділу архітектури Недригайлівської райдержадміністрації  Дядченко М.М, ПП Басанець В.М, керівнику Вільшанського відділку СТОВ «Дружба Нова» компанії «Кернел» Шевченко Ю.В.,  трактористам цього товариства Шевченко О.О. та Мерко А. В., директору ДПТНЗ «Недригайлівське ВПУ» Осінньому О.С., ПП Яременко С.І. , директору КП «Недригайлів «Водосервіс» Токаренку В.М.

  Безумовно, наявність даного спортивного майданчика стане додатковим стимулом для заняття фізичною культурою і спортом та сповідування здорового способу життя мешканцями нашої громади, які  приймають активну участь у турнірах різних рівнів. Наявність сучасної спортивної інфраструктури дозволить їм ще активніше долучатися до спорту удосконалювати свою майстерність та розвиватися у цьому напрямку» - наголосив сільський голова. 

Начальник відділу освіти молоді та спорту Вільшанської сільської ради О.Токаренко    вітаючи  учнів та педагогів з визначною подією в житті школи   зазначив, що відкриття нового спортивного майданчику із штучним покриттям, це черговий вагомий внесок у покращення матеріально-технічної бази  опорного закладу, що дасть змогу значно удосконалити і  урізноманітніти  навчальний процес для 268  учнів школи та її філій, зробити його більш цікавим і насиченим.

В.В.Мукомела-директор ТОВ «Харківспецінвест», організації, яка безпосередньо виконувала будівництво,  привітав громаду із введенням в дію майданчика із штучним покриттям, запевнив, що роботи його організацією виконані якісно, з безпечних і надійних матеріалів, тож  майданчик прослужить довго, на радість спортсменам. Побажавши усім присутнім  відмінного здоров’я і вагомих перемог, Володимир Васильович, подарував школі 10 футбольних м’ячів, які юні футболісти приймали з вдячними вигуками та палаючими від радощів очима.

    Після закінчення офіційної частини, на новенькому спортивному майданчику, відбулися перші  два турніри: з футбольного багатоборства  та з міні–футболу. В змаганнях  приймали участь 4 учнівські команди Вільшанської ОТГ. Переможцем змагань з футбольного багатоборства стала команда «Деркачівка». За результатами напруженої і безкомпромісної боротьби в турнірі з міні-футболу  третє місце виборола команда «Роменська», друге місце - команда «Ліверпуль», а переможцями стали футболісти команди «Деркачівка».  Кращими гравцями турніру визнані В.Фесенко  (Деркачівка), С.Строколіс (Ліверпуль), М.Громико (Юніор), Д.Павленко (Роменська). Переможці і призери нагороджені грамотами, кубками та медалями.

      На завершення спортивного свята відбувся  матч ветеранських команд Недригайлова та Вільшани. Вільшанці були більш наполегливими і вправними при завершенні атак, завдяки чому і переграли своїх більш титулованих опонентів з рахунком 9:7, завоювавши кубок. Кращими гравцями матчу стали:  Громико Валерій («Ветеран» Вільшана) та  Сердюк Юрій («Ветеран» Недригайлів).    

Відкриття міні-футбольного поля - надзвичайно знакова подія для Вільшанської громади, адже наші діти активно проявляють себе у спортивній сфері. Тож від сьогодні майданчик чекає всіх бажаючих випробувати власні сили, відчути дух справжньої спортивної боротьби та смак перемог!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь