A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

ЮСТИЦІЯ СУМЩИНИ РАЗОМ З ЄВРОПЕЙСЬКОЮ СПІЛЬНОТОЮ СТВЕРДЖУЄ: ЛЮДИ – НЕ ТОВАР!

Дата: 21.10.2019 13:30
Кількість переглядів: 380

Щорічно 18 жовтня відзначається Європейський день боротьби з торгівлею людьми. З нагоди цієї важливої дати у місті Суми відбулася низка заходів, у яких своє місце і роль знайшли й фахівці обласної юстиції.

Відверто, доступно та з гучним закликом «Не стань товаром на шляху до мрії» правники приєдналися до тематичного заходу, який відбувся з залученим працівників поліції та небайдужої, громадсько активної молоді. У Сумській місцевій бібліотеці №1 юристи звернули увагу присутніх на ганебне явище – торгівлю людьми, яке, на жаль, продовжує існувати у сучасному світі. Окремо розповіли спеціалісти юстиції й про види злочинів, пов’язані з торгівлею людьми, чітко розкрили алгоритм вирішення проблеми у правовому полі та у площині профільних органів, до яких потрібно звертатися, якщо ситуація критична.

А під час мовчазної ходьби «Walk for Freedom/Хода за свободу», яка пройшла центральними вулицями обласного центру, разом з небайдужими містянами правники поширювали важливий меседж – ми всі повинні протидіяти сучасному рабству. Активні дії учасників заходів привернули увагу громадян, та ще раз нагадали, що людина – не товар!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь