Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

З Днем працівників соціальної сфери!

Дата: 31.10.2019 10:39
Кількість переглядів: 345

Шановні працівники соціальної сфери!

Щиро вітаємо вас з професійним святом!

Турбота про людину, її майбутнє, забезпечення соціальних гарантій і допомога тим, хто її потребує – це надважливі завдання, які щодня виконують працівники соціальної сфери.

Розбудова свідомого суспільства, яке дотримується принципів демократії і толерантного ставлення до співвітчизників, це не просто професія, це покликання, яке супроводжує все життя і яке здатне змінювати не тільки особисті погляди, а й думки тих, хто зневірився, опустив руки, втратив надії.

Працівники соціальної сфери не лише виконують свої професійні обов’язки, вони здійснюють місію добра, милосердя, подекуди й порятунку. І саме від вас,  шановні працівники соціальної сфери, залежить довіра наших громадян до держави. Висока оцінка вашої ролі в системі державного управління і створення добробуту для українців – беззаперечна!

Нехай життя буде сповнене оптимізмом, надіями, мріями, які безперешкодно здійснюються. Натхнення, щирості та терпіння у вашій благородній справі, реалізації ідей та задумів на користь кожного громадянина та всього українського народу!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь