A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Святковий концерт до Дня працівників сільського господарства від аматорів сцени Тернівського СБК

Дата: 18.11.2019 10:46
Кількість переглядів: 477

Найчарівніший дар життя- природа,рідна матінка-земля! Земля завжди прекрасна у весняному віночку, у смаргодовій накидці із зелених шат, у золотоваму багрянці щедрої осені. Дзвін струмків нагадує нам веселий сміх, шелест листя- легке дихання землі,а повнозерний колос-її щедрість! Тому восени, коли зібрано і оброблено все те,що дала нам благодатна матінка-земля,ми шануємо свято працівників сільського господарства.
16 листопада у Вільшанський СБК із святковим концертом завітали наші сусіди аматори мистецтва, учні, працівники культури Тернівської селищної ради .
З щирими словами привітань до працівників агропромислової сфери громади звернувся сільський голова
Вільшанської сільської ради Мельніков М.В.. Він наголосив, що Україна – це першою чергою сільськогосподарська держава, адже так закладено нашими традиціями. «Хліб у нас є символом святого, а обжинки – це підведення підсумків. Робота на землі – це висока честь, і сьогодні ми бачимо, що саме завдяки сільському господарству Україна рухається вперед
Зі святкової сцени лунали слова вдячності і пошани за любов до рідної землі, за плідну працю на ній, чудові художні номери , гумористичні сценки,танок маленького козака та дівчинки україночки. Святковий концерт завершився на теплій і дружній ноті, глядачі в гарному настрої виходили із глядацької зали.
Тож хочеться ще раз привітати всіх з Днем працівників сільського господарства та побажати всім сільським трудівникам Вільшанської громади міцного здоров’я, радості. Хай щедра осінь обдарує вас своїми плодами, принесе в кожну родину мир і спокій, достаток і велике людське щастя. Нехай усі дні вашого життя завжди будуть ясними, ниви рясними, а дощі вчасними.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь