Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

СЕРВІСИ ВІД МІН’ЮСТУ СТВОРЮЮТЬ НЕЗАБУТНІ РОДИННІ СВЯТА

Дата: 20.11.2019 08:39
Кількість переглядів: 500

Родинні свята не тільки скріплюють стосунки членів сім’ї, а й наповнюють життя незабутніми моментами і враженнями. Саме через це сучасні сервіси від Міністерства юстиції України покликані покращувати та робити більш комфортними свої послуги, створюючи для громадян найкращі спогади.

Понад рік тому, у магічну комбінацію чисел – 08.08.2018 – Олександр та Ірина долучилися до тематичного весільного марафону, ініційованого Мін’юстом. Тоді молодята у присутності рідних та друзів пообіцяли тільки примножувати своє кохання.

Закохана пара стримала своє слово – на світ з’явилася маленька Дар’я. Відзначити значну та щасливу подію, не відлучаючись від родини ні на мить, сумчанам допоміг ще один комфортний сервіс від Міністерства юстиції – видача свідоцтва про народження дитини безпосередньо у пологовому будинку. Урочисто, з найщирішими привітаннями молоді батьки отримали від працівників юстиції Сумщини перший документ своєї донечки.

Нехай у цій родині завжди панує любов, злагода, єдність та взаємоповага!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь