A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Щедрували, посівали, щастя-радості бажали

Дата: 14.01.2020 10:39
Кількість переглядів: 362

Новорічно – Різдвяні свята, вважай, завершилися, залишивши по собі світлі, яскраві враження у кожного з нас. Адже окрім того, що у ці дні традиційно збираються родинами за святковим столом, а ще  організовують свята  в закладах культури, школи, дитсадках. Цьогоріч    клубні заклади села Вільшани та старостинських округів постаралися, аби подарувати свято для дітей та дорослих. Від Дня Святого Миколая і до Водохреща  дарують добрий настрій жителям громади місцеві аматори сцени найрізноманітнішими театралізованими дійствами,  концертами. На свято Маланки  працівники культури  нашої громади вітали земляків, віншуючи щедрівки, традиційні  обрядові дійства від хати до хати. Святкове дійство проходило в дружній веселій атмосфері.           

   Веселою ватагою працівники закладу культури та аматори сцени Вільшанського СБК пройшли центральними вулицями села Вільшана  з Різдвяною зіркою, Козою, Лікарем, Циганкою та Морозенком.  Справжній вертеп дарували землякам  наші артисти, а разом з ним і добрий настрій та надію, що рік 2020– й буде щедрішим на радість та хороші події.                                                                           

    З традиційним щедруванням завітали до мешканців сіл Комишанка, Зеленківка  на Старий Новий рік   працівники закладів культури та амтори сцени Комишанського СБК та Зеленківського СК. Щедрувальники  вітали  зі святом, співали, щедрували та бажали щастя у новому  2020 році.

 Напередодні Різдва та Щедрого вечора ми обов’язково бажаємо один одному щастя та гарної долі. Українці співучий народ, тому і щастя бажають піснями. Часи змінюються, але ці свята залишаються популярними і сьогодні. Яскравим підтвердженням цього став  святковий концерт в  Козелянському сільському будинку культури. Працівники Козелянського СБК,Тимченківського СК, Саєвського СК та аматори сцени подарували глядачам красиві щедрівки,українські пісні,огорнули глядачів  своєю творчою колоритністю і  чарівним співом. Колядками та  щедрівками побажали, щоб усі дні  нового року для  кожного були світлими та щедрими на радісні події. 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь