Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Афганістан: подвиг, біль, пам’ять

Дата: 17.02.2020 09:14
Кількість переглядів: 322

Афганістан… У нашій свідомості це слово стало синонімом справжнього людського лиха, справжнього пекла. Афганська війна безжально перекреслила  тисячі  молодих  життів, понівечила  долі.

15 лютого відзначають скорботний День пам’яті воїнів - афганців.  В цей день ми  згадаємо  про події, героїв цієї страшної війни.

   Бібліотекар Канівець В.М.  вільшанської сільської бібліотеки представила для читачів   виставку – роздум: «Афганістан: на війні і після неї». Віра Миколаївна   познайомила присутніх  з літературою про воїнів-афганців.

     У Великобудківській сільській бібліотеці  читачі ознайомилися з  книжковою виставкою «Афганістан  - то біль і смуток, чиєсь обірване життя». 

Користувачі  деркачівської сільської бібліотеки уважно  прослухали розповідь  бібліотекаря Марченко Т.Г. про   масштаби складних і неоднозначних подій в Афганістані  та  ознайомилися з  книжковою виставкою «У колі бойових побратимів». Читачі хвилиною мовчання вшанували пам’ять про наших співвітчизників, які віддали своє життя на чужій війні.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь