A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Афганістан: подвиг, біль, пам’ять

Дата: 17.02.2020 09:14
Кількість переглядів: 297

Афганістан… У нашій свідомості це слово стало синонімом справжнього людського лиха, справжнього пекла. Афганська війна безжально перекреслила  тисячі  молодих  життів, понівечила  долі.

15 лютого відзначають скорботний День пам’яті воїнів - афганців.  В цей день ми  згадаємо  про події, героїв цієї страшної війни.

   Бібліотекар Канівець В.М.  вільшанської сільської бібліотеки представила для читачів   виставку – роздум: «Афганістан: на війні і після неї». Віра Миколаївна   познайомила присутніх  з літературою про воїнів-афганців.

     У Великобудківській сільській бібліотеці  читачі ознайомилися з  книжковою виставкою «Афганістан  - то біль і смуток, чиєсь обірване життя». 

Користувачі  деркачівської сільської бібліотеки уважно  прослухали розповідь  бібліотекаря Марченко Т.Г. про   масштаби складних і неоднозначних подій в Афганістані  та  ознайомилися з  книжковою виставкою «У колі бойових побратимів». Читачі хвилиною мовчання вшанували пам’ять про наших співвітчизників, які віддали своє життя на чужій війні.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь