A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

«Подаруй бібліотеці книгу»

Дата: 14.02.2020 13:49
Кількість переглядів: 330

З  2012 року 14 лютого відзначається свято – Міжнародний день дарування книги. В цей день у вільшанській  сільській бібліотеці проходила акція «Подаруй бібліотеці  книгу» .

     Дарування книг у бібліотеку — це давня форма доброчинності та надійне джерело поповнення фонду. Дарунки книг у бібліотеку — це рух душі, безкорисна щедрість та добра воля дарувальника. А факт надходження дарів у бібліотеку — це показник престижу бібліотеки, її місця у суспільному житті. Канівець В.М. бібліотекар вільшанської сільської бібліотеки    щиро вдячна за книги, отримані в дар бібліотеці від її постійних  читачів, книголюбів, людей з великим світоглядом та жагою знань. Висловлюємо свою подяку за внесок у формування фонду бібліотеки. Отримані видання присвячені історії України. Вони написані для тих, хто цікавиться її долею та небайдужий до її минулого .

  Віра Миколаївна завжди щиро і безмежно вдячна  всім дарувальникам  за подаровані книги, бо впевнена – вони обов’язково знайдуть своїх  читачів  і стануть важливою частинкою нашого цікавого і змістовного фонду.

Ця акція завершилася. Але книгу бібліотеці можна подарувати у будь-який час.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь