A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

НІХТО НЕ МАЄ ПРАВА НА ЗАБУТТЯ!

Дата: 18.03.2020 08:32
Кількість переглядів: 346

Сьогодні минає рік відтоді, коли Недригайлівщина отримала страшну звістку про трагічну смерть свого Героя, солдата-навідника 54-ої окремої механізованої бригади - Євгена КЕРЕЧАНИНА, який загинув 18 березня 2019 року на позиціях ЗСУ поблизу хутора Вільний (околиці м. Золоте) від кулі російського снайпера під час обстрілу з території тимчасово окупованого селища Золоте-5

Євген народився у с. Деркачівка 7 травня 1998 року в родині простих сільських трударів. Після закінчення школи, у 2013 році, Євген вступив до ДПТНЗ «Недригайлівське ВПУ», в якому здобув професію за спеціальністю слюсар з ремонту автомобілів, електрогазозварник, водій категорії «С».

Після досягнення 18-ти річного віку пішов служити до лав Збройних Сил України за контрактом. Отримавши військове звання – солдата, проміняв тихе, спокійне юнацьке життя на суворі будні воїна-захисника країни і рідної Недригайлівщини. Він проходив військову службу в найгарячіших точках, в зоні АТО (ООС) на сході України в Донецькій та Луганській областях.

Саме 20 березня 2020 року у селі Деркачівка раніше було заплановано  урочисте відкриття пам’ятної дошки  Євгена Керечанина, встановленої на стінах рідної школи, але у зв’язку з карантинними заходами, що були затвердженні за результатами обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо запобігання занесенню і поширенню на території Сумської області гострої респіраторної хвороби, спричиненої корона вірусом, ця визначна подія буде перенесена до поліпшення епідситуації.

Ім’я Євгена Керечанина  разом з іменами Олександра Шовтути та Сергія Грибеника  навік  закарбувалися в металі пам’ятного знаку захисникам полеглим за волю та незалежність України в смт Недригайлів.

Недригайлівщина пам’ятає Євгена, співчуває батькам Героя і завжди розділятиме тугу цієї непоправимої втрати з рідними…

Герої не вмирають, їх пам’ятають вічно!

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь