A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ НЕДРИГАЙЛІВЩИНИ!

Дата: 16.04.2020 15:38
Кількість переглядів: 273

Ми вступили у особливий період, коли ввесь Православний світ святкує найбільше свято – Великдень!

В останній тиждень Страсної  Седмиці, перед світлим святом Воскресінням Христовим, кожен з нас особливо має задуматися над істиною буття,  дотриманням Божих заповідей.

Так сталося, що ці дні співвпализ найбільшим випробуванням перед всіма нами – країна заходить у пік захворюваності на COVID-19.

Я звертаюся до вас з проханням, знайти в собі силу і під час Великодніх свят, бути особливо відповідальними не лише за власне здоров’я, а і здоров’я та життя рідних і оточуючих!

У себе вдома ви не одні. Господь завжди поряд з вами! Христос з любові віддав за нас своє життя, заради цього ми повинні зберегти життя ближніх.

Дослухайтесь до порад Вселенського патріарху Варфоломія –терпляче ставитися до обмежень, введених для запобігання поширення COVID-19.

Митрополита  Православної церкви України Епіфанія, який закликає  українців не панікувати через коронавірус, залишатися людяними і молитися за тих, хто зараз захворів та за всіх медичних працівників, які борються з хворобою.                              

Святкуємо Великдень онлайн!

Дякуємо медичним працівникам, які зараз знаходяться на варті нашого здоров’я, які на свята не можуть залишитися вдома, як можемо зробити це ми.

Ми працює у режимі максимального сприяння.

Господь подарував нам прекрасне свято – Великдень, яке цього річ святкуємо 19 квітня.

Залишайтеся здоровими!Зустрічайте свята вдома у родинному колі!

Дорогі жителі району! Прийміть найкращі побажання в цей день. Нехай життя тече, як повнаріка, легко долаючи всі перепони.

Бажаю вам міцного здоров'я, довгих і щасливих років життя. Нехай на вашому шляху зустрічаються тільки вірні та надійні друзі. Нехай збуваються всі і заповітні мрії, а дорога, обрана вами, завжди буде правильною.

 

Будьмо мужніми!
Бережи вас Господь!
 

З повагою,

Голова Недригайлівської районної державної адміністрації                                                              Сергій ПАНЧЕНКО

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь