A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

В Україні відкриють віртуальний дитсадок

Дата: 22.04.2020 11:20
Кількість переглядів: 333

На базі віртуальної платформи емоційної підтримки, яку створив Моніторинговий центр з протидії COVID-19, працюватиме і віртуальний дитячий садок.
       Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час проведення онлайн прес-брифінгу.
       За його словами, на платформі будуть демонструватись активності для дітей 4-6 років. До проведення занять залучено професійних викладачів.
       «Місто робить усе, щоб не тільки упередити розповсюдження вірусу, а й підтримати киян, які перебувають вдома на карантині. Все більшої популярності набуває віртуальна платформа емоційної підтримки, яку запустили на базі Моніторингового центру з протидії COVID-19. Із 23 квітня до сервісів на платформі додається ще й віртуальний дитячий садок. Це будуть активності для дітей 4-6 років. До проведення занять залучили професійних викладачів», – заявив Віталій Кличко.
       Він зазначив, що на сьогодні чверть відвідувачів сайту – не кияни, і кількість відвідувачів з інших міст та містечок постійно зростає.
       «Ми розуміємо необхідність підтримки всіх українців. І тому я, як голова Асоціації міст України, хочу допомогти своїм колегам-мерам. Ми будемо розширювати можливості нашої віртуальної платформи задля максимальної допомоги всім, кому вона потрібна. А також наші фахівці готові максимально допомогти іншим регіонам у створенні подібних сервісів», – підкреслив Кличко.

       Нагадаємо, користувачі віртуальної платформи можуть, зокрема, скористатися консультаціями тренерів з психо-емоційної підтримки, онлайн курсами, спортивними онлайн тренуваннями, здійснити віртуальні екскурсії столичними музеями та театрами.

       Платформа емоційної підтримки за посиланням https://moncenter.eduhub.in.ua/#kindergarten

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь