Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

УРЯД ЗАТВЕРДИВ ОСТАТОЧНИЙ ПЕРЕЛІК ГРОМАД СУМЩИНИ

Дата: 25.06.2020 10:11
Кількість переглядів: 410

На офіційному вебпорталі Кабінету Міністрів України опубліковано Розпорядження від 12 червня 2020 р. № 723-р «Про визначення адміністративних центрів та затвердження територій територіальних громад Сумської області»

Цей документ визначає остаточні адміністративні центри та межі нових міських, сільських та селищних громад Сумської області.

Згідно з документом, територія Сумщини буде на 100% покрита ОТГ, які надаватимуть жителям області сервіси та послуги.

Довідково. На сьогодні в Україні створено понад 1 тис громад із 1470 запланованих. На Сумщині, відповідно до перспективного плану,  планується створення 51 ОТГ, на сьогодні створено 38 ОТГ (74,5% до плану), які визнані спроможними Кабінетом Міністрів України.

Ознайомитися з Розпорядженням Кабміну можна за посиланням: https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-viznachennya-administrativnih-centriv-ta-zatverdzhennya-teritorij-teritorialnih-gromad-sumskoyi-oblasti-723-120620?fbclid=IwAR1tZ31cadBGNG-ffjexVd1hThEAifwuW5FKDxcUFDpl3WsSwCI3ljC9zQU

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь