Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Привітання сільського голови з Днем села Деркачівка

Дата: 10.07.2020 15:43
Кількість переглядів: 441

Шановні жителі села Деркачівки!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди святкування Дня села!

 

      В цей святковий день від усієї душі зичимо Вам та Вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, мирного неба над головою та рідної землі під ногами. Нехай серця наповнюються гордістю за своє рідне село, прагненням до єдності та порозуміння, а Ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.

     То ж цвіти і надалі, квітуча Деркачівська земле! Плодонось щедро своїми врожаями на добро та достаток цим гарним трудолюбивим людям, виспівуй їм солов’їними піснями, вигравай диво кольорами своїх дібров.

      І нехай у  Ваш край, на Вашу землю часто прилітають лелеки, несучи на своїх крилах нове життя, нову надію. І нехай гучно у височінь злітає гарна українська пісня, навіть після важкого трудового дня. І нехай на столах у людей завжди будуть хліб та сіль, а з ними – достаток, добробут, гарне заможне життя. Цвіте калина біля хати, курличуть в небі журавлі, А на покуті Божа Мати і хліб рум’яний на столі.

 

 

  З повагою сільський голова

 Вільшанської сільської ради                                                                        Михайло МЕЛЬНІКОВ

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь