A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Відбулася сесія сільської ради

Дата: 15.07.2020 12:40
Кількість переглядів: 380

     14 липня, з дотриманням карантинних  обмежень,  відбулася чергова  тридцять дев'ята сесія Вільшанської  сільської ради сьомого скликання. З обраних двадцяти  двох депутатів на сесії були присутні п'ятнадцять. Відкрив і провів пленарне засідання сільський голова Михайло МЕЛЬНІКОВ. У роботі сесії взяли участь  начальник управління  фінансів та економічного розвитку, начальник  відділу земельних  відносин, архітектури, житлово-комунального господарства, надзвичайних ситуацій та комунальної власності, начальник відділу   праці та соціального захисту, начальник відділу освіти, молоді та спорту, виконуючі обов’язки старост.

     Питання порядку денного були детально обговорені на засіданнях постійних комісій 13 липня.

     Депутати заслухали звіт  про виконання бюджету Вільшанської сільської обєднаної територіальної громади за ІІ квартал 2020 року, прийняли  рішення про встановлення місцевих податків та зборів на 2021 рік.

     Також депутати прийняли ряд рішень у сфері регулювання земельних відносин, що належать до повноважень сільської ради, внесли зміни до бюджету сільської обєднаної територіальної громади на 2020 рік та ін.

         Відповідно до чинного законодавства результати поіменного голосування розміщені на офіційному веб-сайті  Вільшанської сільської ради

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь