A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Привітання сільського голови з Днем знань!

Дата: 31.08.2020 15:52
Кількість переглядів: 403

Шановні школярі, вчителі  та батьки Вільшанської об`єднаної територіальної громади!

 

Щиро вітаю вас з Днем знань – святом мудрості, доброти і людяності! Роки навчання — найкращі в нашому житті. Саме в цей час ми знаходимо вірних друзів, відкриваємо у собі здібності, визначаємо орієнтири на все життя. У нашій пам’яті назавжди лишаються імена улюблених учителів, гордість за рідну школу.

День знань — це єдине свято, яке одночасно є і особистим для кожного і загальним для всіх, хто вчить та навчається, адже саме з нього починається дорога в майбутнє до нових звершень та самостійного життя. Особливим і дуже важливим у житті цей день є для наших  першокласників, які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступають на шлях нових знань та відкриттів. Не менш важливим він є і для майбутніх випускників –   одинадцятикласників, яким зовсім скоро  доведеться ідти у доросле життя та обирати свою професійну стежину. Тож бажаю вам й всім учням гарного настрою протягом усього навчального року, нових друзів, яскравих вражень, високих досягнень і постійного прагнення до знань,  а вашим  батькам — здоров’я, сил і терпіння!

Шановні освітяни! Вам довірено найбільше багатство нашої країни – діти. Висловлюю вам щирі слова вдячності за  вашу самовіддану працю, розуміння, мудрість і турботу, за те, що впродовж  щоденної клопіткої праці виховуєте  багато поколінь свідомих українців і щиро ділитеся з ними  своїми знаннями, любов’ю та теплом. Щастя вам, міцного здоров’я, натхненної праці та творчих успіхів! Нехай цьогорічний першовересень принесе  нашим дітям  широкі обрії знань, педагогам – задоволення від результатів роботи, а батькам – віру в щасливу долю їхніх дітей!

 

З повагою,
Вільшанський сільський голова                                            
Михайло  МЕЛЬНІКОВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь