A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Плідна співпраця Вільшанської громади з СТОВ «Дружба Нова» (Кернел)

Дата: 15.09.2020 11:15
Кількість переглядів: 456

       Протягом всього періоду співпраці з Вільшанською громадою, СТОВ «Дружба Нова» (Кернел) зарекомендувала  себе, надійною соціально- відповідальною компанією, яка вкладає значні кошти в покращення інфраструктури сіл,  в урізноманітнення спортивного  і  культурного життя громади. Плідна і конструктивна співпраця з цим підприємством дає можливість втілювати в життя чимало корисних справ. Це і ремонти об’єктів  соціальної сфери: школи, будинків культури, ФАПів і ФП,  ремонти доріг між населеними пунктами,  придбання матеріалів для ремонту дорожнього покриття сільських вулиць, благоустрій сільських кладовищ, проведення різноманітних культурно-мистецьких заходів – святкових концертів, Днів села тощо.  Технікою, яка надається товариством виконується безліч різноманітних робіт.  Вже  більше року працюють на роботах з благоустрою населених пунктів сільської ради передані громаді  СТОВ «Дружба Нова» (Кернел)  трактор  МТЗ-80 та автомобіль  САЗ - 3307. Цією технікою вивозиться сміття, косяться буряни, а товариство забезпечує її паливно-мастильними матеріалами. 

          Не виключенням став і 2020 рік. Спільно з керівництвом СТОВ «Дружба Нова» (Кернел), Благодійним Фондом «Разом з КЕРНЕЛ» виконавчим комітетом заплановано виконати роботи по заміні парканів  біля об’єктів соціальної сфери, на сучасні, довговічні. На придбання матеріалів СТОВ «Дружба Нова» виділила більше 104,2 тис. грн. Вже став окрасою села новий паркан біля  Амбулаторії загальної практики сімейної медицини в селі Вільшана довжиною 196 м. В даний час  виконуються роботи біля сільського будинку культури. А протягом вересня нові паркани будуть встановлені  біля  адмінбудівлі сільської ради, опорного пункту охорони правопорядку,  інших обєктів. Ще одним проектом, який буде реалізовано в 2020 році спільно з СТОВ «Дружба Нова» є  будівництво тротуарів біля спортивного майданчику із штучним покриттям Вільшанської ЗОШ І-ІІІ ступенів вартістю більше 160,0 тис. грн.

         Від імені жителів Вільшанської громади  висловлюю щиру вдячність СТОВ «Дружба Нова» (Кернел) за все зроблене  для наших людей і населених пунктів, за те що про нас пам’ятають і нас підтримують. Дуже важливо, коли є співпраця такого високого ґатунку, коли партнери розуміють і чують одне одного і працюють на спільний результат. Успіхів вам, колеги, добірних врожаїв на нивах, економічного зростання. Працюймо разом заради людей, заради України.   

 

           Сільський голова                                                                      Михайло МЕЛЬНІКОВ

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь