A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Шановні працівники бібліотек

Дата: 29.09.2020 16:43
Кількість переглядів: 370

      Щороку золотої осінньої пори бабине літо приносить нам два гарних свята  – Всеукраїнський день бібліотек та Віри, Надії,Любові і матері їх Софії .
     
«Бібліотека – це гербарій почуттів, пристрастей, вмістилище, де зберігаються взірці мудрості і культури усіх цивілізацій!» доречно стверджував Поль Клодель.
     Протягом багатьох століть роль книги і бібліотеки у духовному становленні людства залишаються неперевершеними. Святкуючи цей день, ми відзначаємо високу цінність бібліотек у вільному та відкритому інформаційному суспільстві. Всеукраїнський день бібліотек –  це, перш за все, професійне свято великого, духовно багатого колективу бібліотечних працівників, справжніх помічників та порадників на шляху до вершин знань і процвітання країни.
    Шановні бібліотекарі! Ви з високою відповідальністю служите найшляхетнішій справі і гідні найщирішої вдячності за терпіння, мудрість і вірність обраній професії.
   Сьогодні бібліотекар – це не тільки зберігач документального культурного надбання, зосередженого у фондах бібліотек, знавець книги, літератури, вихователь культури читання, а й аналітик, котрий вміє вести інформаційний пошук, оцінювати якість інформаційних ресурсів, навігатор і посередник у системі комунікацій, і традиційно –  відданий справі сподвижник, професіонал, надійний і безкорисливий порадник користувача.
     Вітаючи вас з  професійним святом, хочеться побажати вам нових трудових звершень, успіхів у вашій нелегкій але почесній справі, невичерпної енергії, оптимізму, міцного здоров'я, щасливої долі, родинного тепла, і багато-багато вдумливих, допитливих, розумних, талановитих і добрих серцем читачів.
    Хай мрії збуваються!  Нехай вам завжди всміхається доля, на довгих стежинах життєвої ниви нехай супроводжує вас Віра у власні сили,  Надія на те, що наша праця буде гідно поцінована, Любов і повага користувачів, Мудрість у здійсненні великих задумів і планів.
    Нехай життя дарує Вам радість, а читачі - вдячність. Нехай Вашою подвижницькою працею повниться духовна скарбниця нашого народу.  

 Добра Вам і щастя, оптимізму, натхнення та вірних друзів!    

 

Щиро, сільський голова Вільшанської сільської ради                           Михайло МЕЛЬНІКОВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь