A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Найжіночніше свято, або як святкували 8 Березня у Вільшанській громаді.

Дата: 09.03.2021 12:59
Кількість переглядів: 1287

   8 Березня свято всіх жінок – впевнено лідирує у рейтингах по значимості події. Незалежно від віку та статі Міжнародний жіночий день залишається найулюбленішим святом багатьох українців. Не виключенням є і Вільшанська об’єднана, тому заходи були насичені та відбувалися протягом святкових та передсвяткових днів.

    5 березня у Вільшанському СБК відбувся святковий концерт «Весняний букет для жінок». З Міжнародним днем прав жінок і миру привітав сільський голова Мельніков М.В. Побажав жінкам щастя, здоров’я,любові, надії, родинного затишку.  Учасники художньої самодіяльності Вільшанського СБК подарували всім чудову концертну програму.

   6 березня з нагоди свята у Комишанському СБК та Зеленківському СК відбувся святковий концерт «Жінка берегиня злагоди й добра».

  7 березня в сільському будинку культури села Козельне відбувся святковий концерт «А жінка буває на весну схожа» за участю учасників художньої самодіяльності Тимченківського, Саєвського СК та Козелянського СБК.

   В передсвяткові дні зі своїх фейзбук сторінок культпрацівники Деркачівського та Великобудківського сільських будинків культури привітали  онлайн концертом своїх односельчан. Заходи в громаді пройшли вишукано, святково на належному рівні, різноманітно і весело! 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь