A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Їх подвигу завдячуємо!

Дата: 11.05.2021 14:24
Кількість переглядів: 884

8–9 травня - День пам’яті та примирення і 76-а річниця перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

У ці пам’ятні дні надзвичайно важливо згадувати та вшановувати як ветеранів, так і усіх, хто постраждав від нацизму: дітей війни, колишніх в’язнів концтаборів, військовополонених, остарбайтерів.

9 травня з привітаннями та покладанням квітів та вінків відзначили День пам’яті та примирення і 76-ту річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в селі Вільшана.

В урочистому покладанні квітів взяли участь голова Вільшанської сільської ради Мельніков М.В., представники сільської ради, школи, дитячого садочка, культури та громадськості.

Сільський голова Михайло Мельніков наголосив, що: "сьогодні ми схиляємо голови перед святою пам’яттю полеглих, одночасно віддаючи шану живим учасникам Великої Вітчизняної війни. Їх подвиг навіки залишиться в нашій пам"яті. Слава всім борцям, які в часи воєнного лихоліття визволяли рідну землю від загарбників. Схилімо голови перед мільйонами невинних жертв, яких забрала війна. Вічна і світла їм пам'ять".

Цьогоріч у зв’язку із запровадженим карантином з метою недопущення поширення коронавірусної інфекції заходи відбулися в обмеженому форматі та з дотриманням карантинних вимог.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь