A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

З 90-річним ювілеєм

Дата: 11.05.2021 15:33
Кількість переглядів: 966

Нехай летять собі літа
 Нам зупинити їх не вдасться
 Хай буде істина проста:
 Чим більше літ — тим більше щастя

Ці гарні слова линуть у село  Вільшана  до Раїси  Леонтіївни Шаповал. 8 травня 2021 року вона  відзначила  свій 90-й день народження. Раїса Леонтіївна  народилася у далекому 1931 році. Багата на всілякі події доля ювілярки. За 90 років пережила чимало: все своє життя присвятила сім’ї та роботі. Виростила   з чоловіком двох синів та вже немає нікого поручпішли з життя. Єдиною радістю для ювілярки є  онука та правнучка.Та не дивлячись на всі виклики, Раїса Леонтіївна зберегла в своїй душі доброту і любов. 

     Привітати ювілярку прийшли у гостинну оселю іменинниці  сільський голова Михайло Віталійович Мельніков, начальник відділу праці та соціального захисту Дремова Людмила Михайлівна, начальник відділу культури та туризму Подоляка Лариса Миколаївна. Михайло Віталійович, вручаючи подарунки та квіти ювілярці, звернувся зі щирими словами вітання: «Довгожителі – це жива історія нашого краю, вклоняємось Вашій життєвій мудрості, багатому досвіду, незламності перед воєнними лихоліттями та труднощами післявоєнної відбудови. Сердечно вдячні Вам за Вашу невтомну працю, життєву стійкість та мудрість. Бажаємо міцного здоров'я, щастя, радості, благополуччя та ще довгих років життя ». Гості також побажали бабусі ще багато світлих днів і щасливих років, міцного здоров’я та наснаги.

      Дорога Раїса Леонтіївна, від усього серця вітаємо Вас з 90-річчям! Такий ювілейдуже важлива і значима подія, адже далеко не кожному судилося зустріти настільки поважний вік. Бажаємо, щоб здоров’я не підводило, життєлюбність і оптимізм ніколи не припинялися, а близькі люди радували своєю турботою та увагою. Нехай кожен день дарує радість і позитивні емоції, адже це і є запорука довголіття. Дай боже, лиха вам не знати і соту весну з нами зустрічати. Довічних благ з роси і води вам Раїса Леонтіївна.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь