A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

УВАГА ! ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 10.06.2021 13:29
Кількість переглядів: 333

ОГОЛОШЕННЯ КОНКУРСУ З ВІДБОРУ СУБ’ЄКТІВ ОЦІНОЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

Інформація

ПРО ОГОЛОШЕННЯ КОНКУРСУ З ВІДБОРУ СУБ’ЄКТІВ ОЦІНОЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ, ЯКІ БУДУТЬ ЗАЛУЧЕНІ ДО ПРОВЕДЕННЯ НЕЗАЛЕЖНОЇ ОЦІНКИ ОБ’ЄКТу НЕРУХОМОГО МАЙНА вільшанської  сільської ради МАЛОЇ ПРИВАТИЗАЦІЇ

 

Найменування об’єкта оцінки: «Адміністративна будівля», загальною площею 90,3 м2.

Місце знаходження об’єкта оцінки: вул. Молодіжна, буд. 2/1, с. Козельне, Роменський (Недригайлівський) район, Сумська обл.

Мета проведення незалежної оцінки: приватизація об’єкта.

Інформація про замовника  – Вільшанська сільська рада.

Інформація про особу платника робіт з оцінки – Вільшанська сільська рада.

Конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності буде здійснюватися відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності – суб’єктів господарювання, затвердженого рішенням виконавчого комітету Вільшанської сільської ради від 20.05.2021 р. №9/7 (далі – Положення), та з урахуванням умов цього оголошення.

Для участі в конкурсі претенденти надають у запечатаному конверті таку конкурсну документацію:

– заява на участь у конкурсі за встановленою формою

– документи щодо практичного досвіду виконання робіт з оцінки разом із заповненою інформацією щодо досвіду суб’єкта оціночної діяльності та (або) оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна.

– інформація про претендента: копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності; інформацію про оцінювачів, що перебувають у трудових відносинах з претендентом, а також яких він залучає до надання послуг з оцінки та підписання звіту про оцінку майна: кваліфікація, стаж роботи, членство у саморегулівних організаціях оцінювачів.

– конкурсна пропозиція, яка подається у окремому запечатаному підписаному конверті (та містить пропозицію учасника конкурсу щодо вартості надання послуг з оцінки, калькуляції витрат, пов’язаних з наданням таких послуг, а також строку їх виконання (у календарних днях), якщо він не був визначений в інформації про проведення конкурсу).

* Примітка: На конверті слід зазначити: «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву об’єкта оцінки, щодо якого буде проводитися конкурсний відбір суб’єкта оціночної діяльності, та найменування юридичної особи або прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи – підприємця, який подає конкурсну документацію.

До участі у конкурсі допускаються претенденти, які діють на підставі чинного сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, яким передбачено провадження практичної діяльності з оцінки майна за напрямом 1. «Оцінка об’єктів у матеріальній формі» та спеціалізацією в межах цьогонапряму 1.1 «Оцінка нерухомих речей (нерухомого майна, нерухомості), у тому числі земельних ділянок, та майнових прав на них».

Вимогами до претендентів для участі у конкурсі передбачено наявність:

- конкурсної документації;

- відповідної кваліфікації оцінювачів щодо об’єкта оцінки, що має підтверджуватися чинними кваліфікаційними свідоцтвами (кваліфікаційними документами) оцінювача, виданими згідно із Законом України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні»;

-у переліку оцінювачів, які будуть залучені до надання послуг з оцінки та підписання звіту про оцінку майна та їх особистого досвіду щодо виконання робіт з оцінки подібного майна;

- конкурсні пропозиції щодо вартості виконання робіт відповідно до калькуляції витрат, пов’язаних із виконанням робіт, а також строк виконання робіт з експертної оцінки майна;

- наявність зауважень з боку органів приватизації до звітів про оцінку майна, складених претендентом, а також оцінювачами, яких він залучає до надання послуг з оцінки за їх письмовою згодою, за підсумками їх рецензування.

У разі невідповідності, неповноти конкурсної документації або її несвоєчасного подання претендент до участі не допускається.

Мета Замовника – отримання звіту про оцінку майна об’єкта комунальної власності Вільшанської сільської ради по визначенню ринкової вартості об’єкта приватизації для продажу на аукціоні.

Незалежна оцінка об’єкта приватизації для продажу на аукціоні, повинна виконуватися суб’єктом оціночної діяльності - суб’єктом господарювання, у відповідності до вимог Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», Методики оцінки майна, затвердженої Постановою Кабінету Міністрів України від 10.12.2003 р. №1891 (зі змінами та доповненнями), Національного стандарту №1 «Загальні засади оцінки майна і майнових прав», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.09.2003 р. №1440 (зі змінами та доповненнями).

Вимоги до змісту звіту про оцінку майна, порядку його оформлення та рецензування встановлюються положеннями (національними стандартами) оцінки майна. Зміст звіту про оцінку майна повинен містити розділи, що розкривають зміст проведених процедур та використаної нормативно – правової бази з оцінки майна, фотофіксацію, копію технічного паспорту.

Звіт про оцінку майна підписується оцінювачами, які безпосередньо проводили оцінку майна, і скріплюється печаткою (за наявності) та підписом керівника суб’єкта оціночної діяльності – суб’єкта господарювання.

Рецензія на звіт про незалежну оцінку майна оформляється в установленому законом порядку.

Рецензія повинна містити висновок про відповідність звіту вимогам нормативно – правових актів з оцінки майна та про можливість його використання з відповідною метою, у тому числі про достовірність оцінки майна, копії сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, кваліфікаційного свідоцтва оцінювача дійсним на дату рецензування.

Вартість оцінки повинна включати вартість рецензування.

Звіт про оцінку майна повинен бути підготовлений українською мовою не менше як у двох примірниках.

Очікувана найбільша ціна надання послуг з оцінки об’єкта оцінки3 500,0 грн.

Строк виконання робіт – 5 календарних днів.

Підставою для виконання незалежної оцінки суб’єктом оціночної діяльності є договір про проведення незалежної оцінки, укладений з переможцем конкурсу.

Кінцевий термін прийому заяв:  21.06.2021 р. включно.

Конкурс відбудеться 25.06.2021 р. о 10:00 год. за адресою: с. Вільшана, вул. Київський шлях, 1а, Роменський (Недригайлівський) район, Сумська обл.

Відомості про місцезнаходження комісії: 42127, вул. Київський шлях, 1а, с. Вільшана, Роменський (Недригайлівський) район, Сумська обл., контактний номер телефону для довідок: (05455) 5-61-41, Захарченко В.П.

 

Конкурсна комісія з відбору суб’єктів оціночної діяльності – суб’єктів господарювання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь