A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

З 90-річним ювілеєм

Дата: 23.06.2021 11:10
Кількість переглядів: 741

     20 червня 2021 року жителька села Тимченки, Тимченко Парасковія Луківна відзначила  свій поважний ювілей - 90-річчя . Привітати ювілярку з визначною подією у цей день завітали секретар Вільшанської сільської ради  Криштоп С.В.. староста старостинського округу Тимченко Світлана Григорівна,  начальник відділу праці  та соціального захисту  Вільшанської сільської ради Дремова  Л.М..
     Світлана Василівна Криштоп, вручаючи  квіти та подарунок  ювілярці, звернулася зі щирими словами вітання: «Від  усієї душі вітаємо Вас з 90-річчям! Бажаємо  міцного здоров’я, теплоти та затишку в родині. Щоб кожний день Вашого життя був радісним і сонячним! Нехай роки не мають над вами влади, а зморшки накопичуються лише від сміху і посмішок. Радійте життю та зберігайте бадьорість ще довгі роки».

     Почесні гості, віншуючи іменинницю, бажали довгих років життя, міцного здоров’я, родинного затишку та радощів від дітей, онуків та правнуків. Щоб  кожен день дарував радість і позитивні емоції, адже це і є запорука довголіття.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь