Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Подаровані богом 95

Дата: 07.07.2021 10:09
Кількість переглядів: 1045

     У чудовий літній день 6 липня 2021 року  свій  95- річний ювілей відзначила  жителька  села Мірки  Дворник Тетяна  Митрофанівна.

    В цей знаменний  день до  господи  ювілярки  завітали з квітами, подарунками та  щирими словами вдячності й вітаннями  староста Зеленківського  старостинського  округу  Карпенко В.І., інспектор соціальних питань відділу праці та соціального захисту  Вільшанської сільської ради Носаль О.М., соціальний  робітник  Миненко Т.В..

    Народилася Тетяна Митрофанівна  в далекому 1926 році в с.Мірки. Сьогоднішнє покоління лише здогадується скільки випробувань   довелося пережити цій жінці. Всього було і радощів, і горя, а - найбільше праці, бо ніколи не сиділа без роботи . На її долю випало пережити голод, тяжкі роки війни, відбудову занедбаного окупацією колгоспу. Тетяна Митрофанівна  від ранку до смерканку трудилася у  рільничій  бригаді. Але  незважаючи на всі випробування  життя, іменинниця бадьора духом  та є яскравим прикладом для наслідування молодому поколінню! 

   Шановна Тетяно Митрофанівно  прийміть найщиріші вітання. Бог любить Вас, веде по життю 95 років. Ви мудрістю багата, життєвим досвідом за плечима. Міцного здоров’я Вам, хай радість приносить кожна година, від горя рятує молитва свята, хай Бог посилає спокою і миру на многії та благії літа!

 

Від щирого серця вітаємо з 95-річчям!  

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь