A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Міністерство освіти і науки України розподілило державну субвенцію по програмі «Спроможна школа для кращих результатів»

Дата: 21.07.2021 15:54
Кількість переглядів: 1180

Завдяки підтримці, на обласному рівні, депутата обласної ради Лаврик Віри Іванівни (партія «Слуга народу») та постійному сприянні народного депутата від Сумщини Максима Гузенка (партія «Слуга народу») на рівні Міністерства освіти і науки України конкурсною Комісією цього Міністерства включено до переліку об'єктів які у 2021 році фінансуватимуться за рахунок субвенції з державного бюджету по програмі «Спроможна школа для кращих результатів» двох об'єктів на загальну суму 6,3 млн. грн., а саме:

 • Реконструкція теплопостачання Вільшанської ЗОШ І-ІІІ ступенів Недригайлівського району, заміна теплових мереж та реконструкція системи опалення (с. Вільшана, вул. Київський шлях, буд. 14)— 3,6 млн грн;

• Реконструкція і термомодернізація підвального приміщення Вільшанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Недригайлівського району ( с. Вільшана, вул. Київський шлях, буд. 14) — 2,7 млн грн.

Загалом на розвиток освіти Сумської області за цією програмою виділили 40 мільйонів гривень. 

Виконавчй комітет Вільшанської сільської ради дякує Максиму Васильовичу Гузенку та Вірі Іванівні Лаврик за постійну підтримку і допомогу. З упевненістю в подальшій плідній  співпраці переймаємо на себе естафету з метою організації своєчасного проведення тендерних процедур та якісного виконання самих робіт.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь