A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Все починається з 1 вересня

Дата: 02.09.2021 09:56
Кількість переглядів: 785

1 вересня барвами осінніх квітів, переспівами першого дзвоника, усмішками вчителів, святковою атмосферою, свіжістю оновлених класів зустрічав своїх вихованців Вільшанський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, в якому День знань щороку перетворюється на велику і радісну подію.

На святковій лінійці з вітальним словом  до присутніх звернулася директор школи В. О. Захарченко, побажала всім вдалого навчального року та нагородила Грамотами та подарунками лауреатів вокальних конкурсів Максима Дудченка та Софію Онопрієнко. Від імені шкільної родини директор подякувала меценатам за підтримку закладу та турботу про дітей.

Привітали зі святом учнів, батьків та вчителів Вільшанський сільський голова М. В. Мельніков та начальник відділу освіти, молоді та спорту  Вільшанської сільської ради  Токаренко О. І. Усім школярам побажали наполегливості, відмінних оцінок, творчості та насиченого життя у навчальному році.

Урочисту лінійку продовжили виступи казкових героїв, привітання першокласників та майбутніх випускників. На завершення пролунав символічний «перший дзвоник» та флешмоб, символом якого стали виготовлені власноруч дитячі долоньки. Під щедрі оплески присутніх першокласники, головні герої свята, вперше ступили на шкільний поріг. За ними всі школярі поспішили до своїх класних кімнат на свій перший урок.

Приємно, що свято для наших першокласників не минуло без подарунків. Адміністрація закладу, учнівський та батьківський колективи дякують корпорації «Кернел» СТОВ «Дружба Нова» та ТОВ «Агрофірма «Козельне»  за презентовані канцелярські набори.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь