Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Підписано Меморандум про співпрацю та партнерство з Головним управліннмя Національної поліції в Сумській області

Дата: 10.09.2021 10:45
Кількість переглядів: 845

     9 вересня Вільшанський сільський голова Михайло Мельніков прийняв участь у заходах в рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади» та підписав Меморандум про співпрацю та партнерство з Головним управліннмя Національної поліції в Сумській області. Загалом в області  Меморандуми про співпрацю та партнерство укладені  з 32-ма головами територіальних громад задля створення безпечного середовища.

     Згідно загальнодержавного проекту «Поліцейський офіцер громади», кожна територіальна громада надає своєму поліцейському офіцеру службове приміщення (поліцейську станцію), обладнану всім необхідним для роботи та житло. Держава ж забезпечує такого працівника службовим автомобілем, повністю екіпірованим для виконання поставлених завдань та надання допомоги людям, формою, засобами зв’язку, спецзасобами та зброєю.

     Тож поліцейський, забезпечений всім необхідним, буде працювати на ввіреній йому дільниці, забезпечуючи захист прав і законних інтересів її мешканців, слідкуючи за безпекою дорожнього руху та дотриманням правил благоустрою, а також вести досудове розслідування кримінальних проступків у формі дізнання і надавати поліцейські послуги з урахуванням специфіки громади.

     Начальник ГУ НПУ в Сумській області полковник Олександр Анохін,  подякував органам влади, місцевого самоврядування та представникам ТГ за розуміння, активну громадянську позицію, підтримку сучасних безпекових тенденцій та реформ у сфері безпеки і наголосив, що спільними зусиллями ми створимо в нашому прикордонному регіоні новий, більш високий, більш кращий рівень поліцейського сервісу. Де безпека людей є і завжди буде найголовнішим пріоритетом .

     Голова Сумської обласної ради Віктор Федорченко та т.в.о. голови ОДА Тарас  Савченко, які були присутні на заході висловили підтримку проєкту та закликали голів територіальних громад до його якнайшвидшої реалізації.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь