A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

СТОВ «Дружба Нова» турбується про здоров’я молодого покоління

Дата: 10.09.2021 13:35
Кількість переглядів: 1177

     У здоровому тілі здоровий дух – саме цей, загальновідомий лозунг втілюється в життя у Вільшанській громаді завдяки допомозі і підтримці  компанії «КЕРНЕЛ» і її виробничого підрозділу СТОВ «Дружба Нова».  

     В перші вересневі дні Вільшанський заклад загальної середньої освіти  зустрів своїх учнів не тільки відремонтованими, світлими та затишними класними кімнатами, а і суттєво покращеною матеріально-технічною базою для занять фізичною культурою та спортом. Протягом літнього періоду на шкільному подвір’ї, біля спортивного майданчика із штучним покриттям  Відділом освіти молоді та спорту Вільшанської сільської ради придбані і встановлені сучасні глядацькі трибуни на 50 місць, нові тренажери (типу анти вандал),  вуличні тенісні столи, облаштовані зручні сидіння для відпочинку спортсменів. А завдяки фінансовій допомозі СТОВ «Дружба Нова» (КЕРНЕЛ) в сумі 162,0 тис. грн. вся територія тренажерного комплексу: майданчики біля глядацьких трибун, біля тенісних столів, пішохідні доріжки, зони відпочинку облаштовані  тротуарною плиткою. Наявне сучасне світодіодне освітлення дає можливість займатися спортом і у вечірні години.   Всі ці атрибути, поряд із проведеним озелененням та креативно виконаними елементами благоустрою, яскравими кольорами милують око і спонукають до виконання фізичних вправ.

     Не має сумніву, що даний спортивний об’єкт принесе неабияку користь в питанні формування зорового способу життя нашої молоді.  Тому і виконком і всі жителі Вільшанської сільської ради висловлюють вдячність СТОВ «Дружба Нова» за постійні підтримку і допомогу.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь