A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Відстояли спортивну честь Сумської області

Дата: 02.12.2021 11:30
Кількість переглядів: 810

В третій декаді 2021 року у м. Берегове Закарпатської області відбулася  фінальна частина всеукраїнських  спортивних змагань серед голів сільських, селищних рад, голів та старост територіальних громад, що проводилась під егідою ГО «Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства  «Колос». Участь у цих змаганнях приймали збірні команди з 20 областей України.

Змагання проходили з таких дисциплін, як: шахи серед чоловіків, шашки серед жінок, настільний теніс серед чоловіків та серед  жінок, більярд, футзал, дартс та гиря.  

Загалом спортивну честь Сумської області захищали представники дев’яти територіальних громад: Сумської та Ворожбянської міських ОТГ, Великописаревської, Киріківської, Краснопільської, Липоводолинської, Недригайлівської та  Свеської селищних ОТГ, а також Вільшанської сільської ради.

За підсумками змагань староста Деркачівського  старостинського округу Вільшанської громади , Дяченко Юрій Васильович,  у складі збірної фут зальної команди області, яку складали представники Краснопільської, Липоводолинської, Недригайліської, Свеської та Вільшанської ОТГ  виборов перше загально командне місце у змаганнях з футзалу, ставши чемпіоном України серед збірних команд  голів сільських, селищних рад, голів та старост територіальних громад,! Вітаємо Юрія Васильовича та всю команду переможців і бажаємо її учасникам спортивного довголіття та  нових славетних перемог!!! 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь