A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Недригайлівське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області інформує:

Дата: 21.01.2022 12:06
Кількість переглядів: 93

НА СУМЩИНІ ПРОФІНАНСОВАНО ЩОМІСЯЧНІ СТРАХОВІ ВИПЛАТИ ЗА ГРУДЕНЬ У ПОВНОМУ ОБСЯЗІ

19.01.2022 управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області здійснило фінансування щомісячних страхових виплат потерпілим на виробництві та членам їх родин за грудень 2021 року. Кошти перераховано вчасно та в повному обсязі для 4844 осіб.

Загалом для потерпілих внаслідок професійних захворювань або нещасних випадків на виробництві, зокрема у разі гострих профхвороб на COVID-19, було профінансовано 204,9 млн гривень щомісячних страхових виплат, нарахованих у минулому році.

Загалом в Україні 19.01.2022 Фонд завершив фінансування щомісячних страхових виплат потерпілим на виробництві та членам їх родин за грудень. Кошти перераховано вчасно та в повному обсязі для майже 200 тисяч осіб. Виплати таких допомог здійснюються Фондом у наступному місяці за попередній.

Загалом для потерпілих внаслідок професійних захворювань або нещасних випадків на виробництві, зокрема у разі гострих профхвороб на COVID-19, було профінансовано 10,5 млрд гривень щомісячних страхових виплат, нарахованих торік.

Фонд соціального страхування України здійснює страхування на випадок тимчасової або стійкої втрати працездатності внаслідок нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання, а також смерті потерпілого. У кожному із зазначених випадків передбачено страхові виплати безпосередньо потерпілим або членам їх сімей.

Зокрема, щомісячна страхова виплата призначається потерпілому у разі часткової або повної втрати працездатності та компенсує втрачений заробіток або його частину відповідно до визначеного МСЕК ступеня непрацездатності. Також страхову виплату щомісяця отримують члени родин потерпілих у разі їх смерті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь