A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Недригайлівське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області інформує:

Дата: 28.01.2022 12:09
Кількість переглядів: 113

У 2021 РОЦІ НА СУМЩИНІ НА ФІНАНСУВАННЯ ДОПОМОГ НА ПОХОВАННЯ БУЛО СПРЯМОВАНО1,4 МЛН ГРН

Упродовж 2021 року управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області надало допомоги на поховання родинам 352  працюючих Сумщини. Це на 8 страхових випадків або 2,3% більше, ніж упродовж 2020 року.

На фінансування зазначених допомог управління спрямувало 1,4 млн гривень. Допомоги були виплачені сім’ям померлих або особам, які здійснили поховання, у розмірі 4 100 гривень. Також допомога на поховання надається у разі смерті членів сім’ї, які перебували на утриманні застрахованої особи (не мали самостійних джерел засобів до існування).

Загалом в Україні торік Фонд надав допомоги на поховання родинам 13,2 тисячі працюючих співвітчизників, що на 1,4 тисячі страхових випадків або 12,2% більше, ніж упродовж 2020 року.

На фінансування зазначених допомог Фонд направив 54,2 млн гривень.

Призначення допомоги здійснюється на підставі свідоцтва про смерть та оригіналу витягу з Державного реєстру актів цивільного стану громадян про смерть або оригіналу довідки про смерть, виданих для отримання допомоги на поховання.

Окремо зазначимо, що до наведених даних не включено відшкодування Фондом вартості ритуальних послуг, пов’язаних з похованням померлого, які фінансуються ФССУ у разі смерті застрахованих осіб через нещасний випадок на виробництві або професійне захворювання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь