Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Підведено підсумки обласного етапу Всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2022"

Дата: 22.02.2022 11:05
Кількість переглядів: 1586

18.02.2022 року в Сумській обласній філармонії відбулося урочисте нагородження переможців та лауреатів обласного етапу Всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2022" у номінаціях «Біологія», «Інформатика», «Основи правознавства» та «Мистецтво». За результатами конкурсних змагань, де вчителі демонстрували професійну майстерність, знання з теорії та методики викладання свого предмета, обрано четвірку найталановитіших, сучасних, креативних педагогів області.

Найкращими з кращих стали: у номінації «Мистецтво» – НЕСТЕРЕНКО Оксана Іванівна, учитель музичного мистецтва Вільшанського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Вільшанської сільської ради Роменського району Сумської області; у номінації «Біологія» – ПИЛИПЕНКО Наталія Володимирівна, учитель біології Охтирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 Охтирської міської ради Сумської області; у номінації «Інформатика» – ШЕВЧЕНКО Людмила Миколаївна, учитель інформатики комунальної організації (установи, закладу) «Шосткинський навчально-виховний комплекс: спеціалізована школа І ІІ ступенів-ліцей Шосткинської міської ради Сумської області»; у номінації «Основи правознавства» –ФОМЕНКО Олексій Євгенович, учитель основ правознавства Комунальної установи Сумська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 23 м. Суми Сумської області.

Відділ освіти, молоді та спорту, працівники закладів освіти та жителі Вільшанської громади вітають НЕСТЕРЕНКО Оксану Іванівну, учителя музичного мистецтва Вільшанського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, з упевненою перемогою в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2022" в номінації "Мистецтво".

Зичимо творчості у здійсненні всіх задумів і починань, добра, щедрої долі, сил та енергії, міцного здоров’я на довгі роки!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь