Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Увага! Мінна небезпека!

Дата: 11.10.2022 13:59
Кількість переглядів: 229

На сьогодні Сумщина є однією з найбільш забруднених вибухонебезпечними предметами областей. З початку року піротехнічними підрозділами ДСНС вже знешкоджено більше 7 тисяч різних видів боєприпасів.

Щоденно піротехніки проводять цілий комплекс заходів, аби запобігти трагічним випадкам, проте і самі громадяни не повинні забувати про дотримання елементарних вимог безпеки.

Для мінування місцевості ворог використовує вкрай підступні сучасні боєприпаси, у тому числі, в пластикових корпусах, які дуже важко виявити. Тому вкотре наголошуємо, будьте пильними! При переміщенні на транспорті рухайтесь тільки перевіреними шляхами з твердим покриттям, не з’їжджайте на узбіччя доріг.

Відмовтеся від відвідування місць, що можуть бути замінованими – лісопаркові зони, ліси, поля, водойми, покинуті будівлі, території, які піддавалися обстрілам та, де дислокувалися окупаційні війська. Звертайте увагу на спеціальні таблички «Небезпечно міни!» та інші попереджувальні позначки і в жодному разі не ігноруйте їх.

При виявленні підозрілого предмету - не наближайтеся до нього, у жодному разі не  чіпайте, не користуйтеся поблизу засобами зв’язку. Обережно відійдіть, не менше 100 метрів у тому напрямку, якому прийшли. Повідомте оточуючих про можливу небезпеку та зателефонуйте на номерами 101 або 102.

Головне управління ДСНС України у Сумській області

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь