Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Недригайлівське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області інформує:

Дата: 09.01.2023 09:33
Кількість переглядів: 157

ДО УВАГИ КЕРІВНИКІВ ЛІКУВАЛЬНО-ПРОФІЛАКТИЧНИХ ЗАКЛАДІВ ОБЛАСТІ

З 1 січня 2022 року екстрене повідомлення про звернення потерпілого з посиланням на нещасний випадок та/або гостре професійне захворювання (отруєння) на виробництві (далі – Екстрене повідомлення) до Фонду соціального страхування не надсилається. Це обумовлено тим, що з 1 січня 2022 року уповноваженим органом управління в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування є Пенсійний фонд України.

Водночас участь у розслідуванні нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань беруть представники Пенсійного фонду України та його територіальних органів.

Таку норму регламентовано змінами у законодавстві щодо загальнообов’язкового державного соціального страхування, внесених Законом України від 21.09.2022 № 2620 «Про внесення змін до Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» та Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування», а також постановою Кабінету Міністрів України від 02.12.2022 № 1350.

Для отримання інформації щодо шляхів та адреси передачі Екстреного повідомлення рекомендуємо звертатися до Пенсійного фонду України або його територіального органу в регіоні.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь