A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Військова служба за контрактом

Дата: 01.02.2023 14:20
Кількість переглядів: 1469

Боронити рідну землю можуть громадяни які укладають контракт про проходження військової служби. Зокрема i призовники віком від 18 років, які зараз не підлягають призову на строкову службу та бажають стати професійними військовослужбовцями.

Серед основних вимог: вік до 45 років, вмотивованість та відповідний стан здоров’я,

Військовим, які укладають контракт держава гарантує гідне грошове забезпечення та соціальну підтримку. Виплати складаються з щомісячного грошового забезпечення та додаткової винагороди під час періоду воєнного стану.

Для військовослужбовців, які безпосередньо не залучені до ведення бойових дій, винагорода становить 30 тис. грн., якщо залучені до бойових дій - 100 тис. грн. Відтак, солдат, щомісяця отримує в середньому 44 тис. грн., або 114 тис. грн. Крім того, при укладанні першого контракту виплачується одноразова грошова допомога в розмірі від 19 тис. грн.

Громадяни, охочі укласти контракт, мають змогу обирати місце служби та, за відсутності військового досвіду, обов’язково проходять належну підготовку в НЦ, i також за кордоном.

Військовослужбовці за рахунок держави забезпечуються речовим майном, харчуванням, медичним обслуговуванням. Також щорічно отримують матеріальну допомогу на оздоровлення та вирішення соціально-побутових питань.

Охочим укласти контракт потрібно звернутись до другого відділу

Роменського PTЦR та CП за адресою: смт Недригайлів, вул. Щебетунів 7, з військово-обліковим документом, пройти професійно- психологічний відбір i медичну комісію.


 

ПЕРЕЛІК
вакантних посад рядового та сержантського складу
для комплектування військової частини А1325


ЗАЯВКА на комплектування військової частини А4548

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь