Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Привітання з Днем захисників і захисниць України.

Дата: 01.10.2023 08:00
Кількість переглядів: 62

 

Шановна громадо

 Прийміть найщиріші вітання з Днем захисників і захисниць України!

Переконаний, що  ми всі зрозуміли його сакральне значення для кожного українця й України! Цей день об'єднав у собі вшанування Українського козацтва та свято Покрови Пресвятої Богородиці, яка захищає державу, її воїнство, її народ від ворогів-загарбників. 

Ці знаменні свята тепер навіки нерозривно пов’язані між собою, оскільки символізують зв’язок поколінь, давню історичну традицію та вікову славу Українського війська.

Нині ми схиляємо голови в пам'ять про тих Героїв, які загинули на Сході України починаючи з 2014 року і тих, хто віддає своє життя зараз, з 24 лютого 2022 року, відстоюючи нашу незалежність та свободу, право на життя для себе, своїх дітей і кожного з нас у повномасштабній війні, яку розв'язала проти нас росія.

Ми складаємо глибоку шану батькам та матерям, які виростили і виховали дітей, які без миті роздумів та вагань вступили у бій з ворогом за життя та мир, спокій і щастя на Богом даній нам землі.

Низький уклін вам, наші захисники й захисниці, за героїзм і мужність, які ви сповна віддаєте за щасливе майбутнє прийдешніх поколінь.

Ми віримо вам безмежно.  Ми стоїмо за вашими спинами, як за скелями, що захищають від бурі та штормів, ми допомагаємо вам з усіх сил і звіряємо свої серцебиття з вашими, бо без вас й у нас не буде майбутнього.

Міцного вам усім здоров’я, родинної злагоди, добра, сили духу та Божої благодаті для наснаги на успішні справи в ім’я України.

Бережіть себе!

Віримо Збройним Силам України!

Віримо в кожного з вас й в Україну!

З повагою сільський голова  Михайло МЕЛЬНІКОВ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь