A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

ШКІЛЬНІ АВТОБУСИ: УСЕ ЗАДЛЯ ЯКІСНОЇ ОСВІТИ

Дата: 10.11.2023 11:39
Кількість переглядів: 79

У рамках реалізації гуманітарного проєкту 18 жовтня 2023 року Вільшанська громада Роменського району отримала допомогу у вигляді двох шкільних автобусів, зокрема Iveco Thesi  (на 24 посадкових місць) та  Mercedes Sprinter  (на 17 посадкових місць), для забезпечення організованого та комфортного підвезення учнів/вихованців закладів освіти,  які проживають за межею пішохідної доступності,  до місць навчання та у зворотному напрямку.

Допомога була надана польським Фондом міжнародної солідарності в рамках кампанії солідарності «Шкільні автобуси для України», завдяки фінансуванню Європейської Комісії у співпраці з Банком Господарства Крайового (BGK). Ініціативу було реалізовано у якості частини проєкту “Health Resilience 2”.

Урочистий захід із передачі останніх 10 автобусів громадам відбувся  за участі Президентки Європейської Комісії Урсули фон дер Ляєн, першої леді України Олени Зеленської та Президента Фонду міжнародної солідарності Рафала Дзєнцьоловського. 

Благодійність, підтримка та щедрість – усе задля наших дітей, які, незважаючи на надскладні умови сьогодення, мають здобувати якісну освіту. І як би далеко не проживала дитина, її шлях до знань  буде комфортним та  безпечним. За що вельми вдячні польському Фонду міжнародної солідарності в рамках кампанії солідарності «Шкільні автобуси для України», Європейській Комісії у співпраці з Банком Господарства Крайового (BGK).

Ми не чекатимемо закінчення війни Ми в очікуванні швидкої перемоги! І якісна освіта – одна зі складових щасливого, мирного й успішного майбутнього українців. 

 #StandWithUkraine 

 #BGK_PL

 Solidarity Fund PL

https://www.facebook.com/solidarityfundpl 

https://www.facebook.com/solidarityfund.ua 

 BGK

https://www.facebook.com/BankGospodarstwaKrajowego 

 Автор світлин: Сергій Левицький, B&M

Фото без описуФото без опису

 Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь