A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

3 грудня – 3 грудня – Міжнародний день людей з інвалідністю

Дата: 03.12.2023 14:44
Кількість переглядів: 26

3 грудня громадскість  відзначала Міжнародний день інвалідів.

Проведення Міжнародного дня людей з інвалідністю спрямовано на привернення уваги до проблем цієї категорії суспільства, захисту їх гідності, прав та добробуту. Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства – людей із інвалідністю.

Зважаючи на необхідність ефективної участі інвалідів у економічному, соціальному, культурному і політичному житті суспільства, Генеральною Асамблеєю ООН 13 грудня 2006 року було прийнято Конвенцію про права осіб з інвалідністю.

Проводилось багато заходів з метою підтримки людей з обмеженими можливостями. Цьогорічні соціальні ініціативи по відзначенню Дня інвалідів були спрямовані на те, щоб донести до суспільства думку про справжнє рівноправ'я всіх людей, незважаючи на їхні фізичні чи інші обмеження.

Знаємо, що люди з особливими потребами дуже тонко, чутливо сприймають світ і все, що в ньому діється. Так як вчителі, професори, книжки вчать нас різних знань, так особливі люди навчають нас любові, бути щирими, добрими, гуманними.

До Міжнародного дня людей з інвалідністю  бібліотеки громади  підготували  тематичні виставки.До уваги користувачів пропонуються науково-популярні видання та статті з періодичних видань даної тематики.

3 грудня – Міжнародний день людей з інвалідністю - Брошнів-Осадська ТГ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь