Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Повідомлення про початок роботи над проєктом Місцевого плану управління відходами Вільшанської сільської ради

Дата: 26.02.2024 14:19
Кількість переглядів: 80

Вільшанська сільська рада повідомляє про початок роботи над проєктом Місцевого плану управління відходами Вільшанської сільської ради.

Проєкт розробляється на виконання пункту 1 частини другої статті 26 Закону України “Про управління відходами”, відповідно до вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 5 вересня 2023 р. № 947 «Про затвердження Порядку розроблення, погодження та затвердження місцевих планів управління відходами».

Місцеві плани управління відходами розробляються та затверджуються для кожної територіальної громади та є документом державного плануваннякотрі містять комплекс взаємозв’язаних завдань і заходів, узгоджених за строками та ресурсним забезпеченням з усіма заінтересованими виконавцями, спрямованих на забезпечення управління відходами в населених пунктах в межах території населених пунктів громади з урахуванням принципів співробітництва органів місцевого самоврядування, сформованих на підставі оцінки поточного стану сфери управління відходами та вже опрацьованих моделей.

Інформуємо про утворення робочої групи з розроблення Місцевого плану управління відходами Вільшанської сільської ради.  

Подання заявок на долучення до робочої групи від вчених, науковців, фахівців, представників громадськості, а також пропозицій до проєкту Місцевого плану управління відходами прохання надсилати на адресу Відділу земельних відносин, архітектури, житлово-комунального господарства, надзвичайних ситуацій та комунальної власності Вільшанської сільської ради, електронна адреса (vilshrada@ukr.net). Пропозиції приймаються в електронному вигляді з обґрунтуванням.

Строки подання заявок та пропозицій до 27.03.2024 р.

 

На Рівненщині розроблять Регіональний план управління відходами | ITV MEDIA  GROUP | Новини Рівного та області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь