Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Згасло ще одне полум’я життя…

Дата: 19.03.2024 16:38
Кількість переглядів: 128

Біль... Сльози... Розпач... Ненависть... Відчай... Саме така суміш емоцій сьогодні переважала у серцях тих, хто прийшов проститися із нашим односельцем Святцем Олексієм Миколайовичем.

Святець Олексій Миколайович народився 22.03.1976 року в селі Білоярське.

З першого дня війни 24.02.2022 року пішов на службу в ЗСУ 117 бригада152 батальйону у роту вогневої підтримки військової частини А7318.

Стримував агресію загарбників на кордоні в Сумській області (Краснопільщина). У лютому 2024 року був направлений разом з побратимами на Донеччину, а саме на Лиманський напрямок.

13.03.2024 р. поблизу н.п.Терни Донецької області під час виконання бойового завдання по утриманню позицій від ворожого наступу у зоні проведення бойових дій, під час ворожого обстрілу загинув військовослужбовець, наш земляк, водій кулеметного відділення взводу вогневої підтримки роти вогневої підтримки в/ч А 7318 старший солдат Святець Олексій Миколайович

19 березня 2024 року траурний кортеж з тілом загиблого нашого земляка зустріла Вільшанська громада створивши живий коридор ставши на коліна перед Захисником. Провести Олексія Миколайовича в останню дорогу прийшли рідні, друзі, керівництво громади, військовослужбовці, духовенство, знайомі та односельці.Нескінченний людський потік до домовини та море сліз... Стоячи на колінах, встеляючи останній шлях Героя квітами і щирими словами співчуття, адресованими родині загиблого, присутні схилили голови у великій скорботі...

Проводжали із великою шаною і вдячністю у серці, адже Олексій Миколайович своїм життям заплатив за нашу незалежність і свободу, за наше мирне майбутнє.

Тепер наш Герой у Небесному Війську боронитиме нас від негараздів, а ми молитимемось за його спокій у Вічному Царстві.

Олексію Миколайовичу! Шкода, що ціною власного життя наближали нашу Перемогу! Вона обов’язково прийде в Україну завдяки таким, як Ви.

НЕ ПРОБАЧАТЬ ПОБРАТИМИ ВОРОГАМ!

НЕ ЗАБУДЕМО МИ!

Вклоняємося доземно, Герою!

Вічної шани! Світлої пам’яті!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь