A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

ФК «Вільшана» бронзовий призер 38-го Чемпіонату Роменщини з футзалу 2023-2024 рр. присвяченого пам’яті Сергія Білашова

Дата: 26.03.2024 14:16
Кількість переглядів: 50

24.03.2024 року у м. Ромни закінчився 38-й відкритий чемпіонат Роменщини з футзалу 2023-2024 рр. присвячений памяті Сергія Білашова. У цьому чемпіонаті також брала участь наша футбольна команда «Вільшана».

У цілому чемпіонат виявився не легкий для хлопців, були як перемоги так і поразки. Не зважаючи на перешкоди у кожному матчі вони боролися за мяч на кожному клаптику ігрового майданчика та в підсумку змогли вибороти ІІІ місце у чемпіонаті з чим ми їх і вітаємо.

За ФК «Вільшана» виступали наступні гравці: Щербаченко Вадим, Берко Богдан, Волошко Ярослав, Капля Володимир, Капля Сергій, Нищета Микола, Рижков Валентин, Громико Максим, Строколіс Юрій, Рибалко Роман, Мікулінцев Ігор, Свириденко Віталій, Псарьов Сергій, Винокур Іван, Мартинець Арсен, Акімов Костянтин, Акімов Ростислав, Цвигун Тарас, Тимченко Ігор, Остапчук Олег, Берченко Юрій.

Футбольна команда «Вільшана» хотіла б подякувати нашим захисникам і захисницям, які оберігають нас на фронті та завдяки цьому дають можливість займатися улюбленою справою. Ви наше все!

Слава Україні! Слава ЗСУ!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь