Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Установа «Агенція регіонального розвитку Сумської області» в рамках реалізації проєкту UCORD оголошує відбір крафтових виробників Сумщини.

Дата: 11.06.2024 15:49
Кількість переглядів: 45

Топ-50 виробників крафтової продукції увійдуть до каталогу, який буде розповсюджений по всій країні та за її межами. Відібрані учасники отримають можливість: • зробити безкоштовну фотосесію крафтової продукції; • взяти безкоштовну участь у ярмарках у Сумах, Львові, Івано-Франківську та інших містах України; • залучити ресурси для розвитку крафту Сумщини. Просимо Вам довести дану інформацію до місцевих виробників, оскільки участь в даному проєкті сприятиме їх розвитку, збільшенню обсягів реалізації та, відповідно, наповнення бюджету громади. Зареєструватися для участі в проєкті можна у термін до 10 липня поточного року за посиланням https://tinyurl.com/25n8gfj2 Проєкт впроваджується в рамках реалізації Швейцарсько-українського проєкту “Згуртованість та регіональний розвиток України» UCORD, який впроваджується за підтримки Швейцарії компанією NIRAS Sweden AB".

Директор Агенції Віталій РАСТОРГУЄВ

Проєкт UCORD


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь