Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

ОГОЛОШЕНО КОНКУРС З ВІДБОРУ ПСИХОЛОГІВ

Дата: 27.06.2024 13:29
Кількість переглядів: 75

Координаційним центром з надання правничої допомоги в період з 12 червня по 07 серпня 2024 року оголошено конкурс з відбору психологів, які можуть залучатися до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб через регіональні/міжрегіональні центри з надання безоплатної правничої допомоги (далі – конкурс з відбору психологів).

 Оголошення про проведення конкурсу з відбору психологів, 

 розміщено на офіційному вебсайті системи надання безоплатної правничої допомоги за посиланням: 

 https://legalaid.gov.ua/novyny/ogolosheno-konkurs-z-vidboru-psyhologiv/ .

Довідково. Психолог, якого включено до Реєстру, зможе отримувати доручення від центру (ів) з надання безоплатної правничої допомоги щодо участі психолога у слідчих (розшукових) діях та процесуальних діях за участю малолітніх, неповнолітніх осіб за відповідним запитом слідчого, дізнавача, прокурора, слідчого судді, суду відповідно до Порядку реалізації пілотного проєкту щодо залучення психологів до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб через регіональні/міжрегіональні центри з надання безоплатної правничої допомоги, затвердженого наказом Міністерства юстиції України, Міністерства внутрішніх справ України, Офісу Генерального прокурора 07 лютого 2023 року № 493/5/67/32. Оплата послуг психологів за виконання доручення центрів у межах пілотного проєкту здійснюватиметься за міжнародної технічної допомоги.

Про безоплатну правничу допомогу (БПД) | Безоплатна правнича ...


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь