A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Працівники Вільшанської сільської ради ознайомилися з інструктажем  з надзвичайних ситуацій

Працівники Вільшанської сільської ради ознайомилися з інструктажем з надзвичайних ситуацій

Працівниками Роменського районного управління Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області спільно з поліцейським офіцером громади  Курило С.М. проведено розʼяснювальну роботу з працівниками Вільшанської сільської ради  та Вільшанського відділу освіти, молоді та спорту щодо правил пожежної безпеки у побуті, дії під час виявлення вибухонебезпечних предметів, алгоритм дій під час сигналу «Повітряна тривога», правила поведінки на льоду, правила пожежної безпеки під час святкування Новорічних свят.

11:15 19.12.2023

14 ГРУДНЯ - ДЕНЬ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ АВАРІЇ НА ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ АЕС

14 ГРУДНЯ - ДЕНЬ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ АВАРІЇ НА ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ АЕС

Непоправний збиток завдано всьому людству, природі та економіці аварією на Чорнобильській АЕС, яка не має прецедентів в історії. Проте масштаби катастрофи могли бути непомірно великими, якби не мужність і самовідданість ліквідаторів: співробітників міліції, пожежників, військовослужбовців, цивільних людей, наших співгромадян.

08:51 14.12.2023

Трагічна звістка чорним крилом сколихнула нашу громаду.

Трагічна звістка чорним крилом сколихнула нашу громаду.

   04.06.2023 р. в районі н.п.Сторожеве Волноваського р-ну, Донецької області під час виконання службових (бойових) завдань за призначенням по забезпеченню національної безпеки та оборони, захисту безпеки населення та інтересів держави у звязку з військовою агресією рф проти України, що пов'язано з захистом Батьківщини загинув військовослужбовець, наш земляк, ТИМЧЕНКО ІГОР ВАСИЛЬОВИЧ, 03.12.1980 року народження. У ці гіркі хвилини вся  громада розділяє горе сім’ї, всі ми схиляємо голови у скорботі. Дуже тяжко усвідомлювати, що так рано обірвалося життя молодого чоловіка, у якого ще все могло б бути попереду, він міг би жити й радіти життю... Але наш Герой віддав своє життя недаремно, а за те, щоб жили ми з вами, щоб наша держава була незалежною та вільною. Ніколи не забудемо і не пробачимо!  Вічна шана і слава Герою!

19:34 10.12.2023

До дня Всеукраїнської безоплатної правової допомоги

До дня Всеукраїнської безоплатної правової допомоги

Вперше 10 грудня 2019 року було проведено Всеукраїнський день безоплатної правової допомоги, приурочений до Дня прав людини, який відзначається в пам'ять проголошення Генеральною Асамблеєю ООН у 1948 році Загальної декларації прав людини.

14:07 08.12.2023

ТРУДОВИЙ ДОГОВІР: ТВІЙ ПАСОК БЕЗПЕКИ У СВІТІ ПРАЦІ

ТРУДОВИЙ ДОГОВІР: ТВІЙ ПАСОК БЕЗПЕКИ У СВІТІ ПРАЦІ

Державна служба України з питань праці та її територіальні органи у період з 01.12.2023 по 31.12.2023 проводять інформаційну кампанію «Трудовий договір: Твій пасок безпеки у світі праці». Це черговий крок до формування у суспільства розуміння важливості   оформлення трудових відносин. Кампанія спрямовується на працівників і роботодавців, які продовжують працювати, але при цьому уникають належного оформлення трудових відносин та сплати податків.   

15:44 07.12.2023

Про участь у молебні за загиблими героями

Про участь у молебні за загиблими героями

8 грудня о 10:00 на погості Церкви Святої Трійці у с. Пустовійтівка духовенством Правослівної церкви України за участю голови Роменської військової адміністрації Дениса Ващенка буде звершуватися поминальна літія за загиблими воїнами громад Роменського району. Просимо  родини загиблих героїв та, за можливості, долучитися до участі у заході.

12:41 06.12.2023

Привітання з Днем cвятого Миколая!

Привітання з Днем cвятого Миколая!

Дорогі діти! Шановні дорослі! Щиро вітаю вас із Днем cвятого Миколая – одним з найсвітліших і найрадісніших свят, що защедрує ваші оселі радістю, світлом і добрими сподіваннями.

08:25 06.12.2023

Вітання з Міжнародним днем волонтера

Вітання з Міжнародним днем волонтера

Шановні волонтери! 5 грудня світова спільнота відзначає Міжнародний день волонтера. З цієї нагоди від себе особисто,  виконавчого комітету Вільшанської сільської ради висловлюю сердечні вітання та слова глибокої вдячності  нашим  волонтерам.  Волонтери – це люди, які свій вільний час витрачають на благо інших не очікуючи винагороду. Ви – найпотужніша частина громадянського суспільства України. Ви – одні з тих, хто завжди є надійним тилом для військових, українців на окупованих територіях та для переселенців. Ви – це справжній приклад доброти, людяності та безкорисливості. Спасибі вам величезне, нехай усі ваші добрі справи неодмінно будуть винагородженні.

10:12 05.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь