Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Асоціація  міст України повідомляє

Асоціація міст України повідомляє

Сумське регіональне відділення Асоціації міст України повідомляє, що 27 вересня 2023 року за участі органів місцевого самоврядування проведено онлайн нараду, організовану Сумським РВ АМУ та Головним управлінням ДПС у Сумській області.

10:22 05.10.2023

Благодійний фонд "Всесвітні партнери"

Благодійний фонд "Всесвітні партнери"

Повідомляємо, що співзасновники благодійного фонду «Всесвітні партнери»  - благодійна організація Worldpartners (Нідерланди)- достатньо багато уваги приділяють підтримці проєктів пов’язаних із розвитком фермерських господарств. Другий рік поспіль з початку бойових дій  даний фонд реалізує програму, в межах якої надавалися насіннєві матеріали з Нідерландів для домогосподарств та фермерів України.

11:49 04.10.2023

Вільшанська сільська рада повідомляє

Вільшанська сільська рада повідомляє

26 вересня 2023 року відбувся круглий стіл для власників переробних підприємств та підприємців-початківців, які тільки планують відкрити власну справу, щодо участі у державних грантових програмах. 

10:10 03.10.2023

Привітання з Днем працівників освіти.

Привітання з Днем працівників освіти.

Шановні освітяни! Щиро вітаємо Вас з професійним святом! Висловлюємо Вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей і рідного краю. Ваші серця завжди наповнені співчуттям, добротою і милою приємністю. Цими чудовими якостями Ви щедро ділитесь з дітьми. Вам вірять, Вас люблять і шанують. Ви здійснюєте зв’язок часів, продовжуючись у своїх учнях. Бажаємо Вам, дорогі вчителі, відчуття повноти і неповторності життя, здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення, щастя і довгої людської пам’яті. Хай завжди щедрою на сходи буде освітянська нива, а в усіх Ваших починаннях будуть супутниками успіх і удача!

09:01 01.10.2023

Албанія підтримала членство України в НАТО

Албанія підтримала членство України в НАТО

Президент Володимир Зеленський у Нью-Йорку підписав із Прем’єр-міністром Республіки Албанія Еді Рамою Спільну декларацію щодо євроатлантичної інтеграції України.

09:47 25.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь