Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Проведення нетехнічного обстеження в кожній територіальний громаді.

Проведення нетехнічного обстеження в кожній територіальний громаді.

Сумщина - регіон який з перших днів війни під щоденними обстрілами ворога, після яких залишається багато вибухонебезпечних предметів, а тому для забезпечення безпеки громадян на території області працює 51 група для проведення нетехнічного обстеження в кожній територіальний громаді.

08:22 25.09.2023

Спортивні  змагання під назвою «Естафета - веселі старти» між дітьми Вільшанської ОТГ

Спортивні змагання під назвою «Естафета - веселі старти» між дітьми Вільшанської ОТГ

У вівторок 29 серпня 2023 року на футбольному стадіоні у с. Вільшана відбулися  спортивні  змагання під назвою «Естафета - веселі старти» між дітьми Вільшанської ОТГ. Діти були поділені на три команди  та змагалися у восьми різновидах естафет, такі як : 1.Естафета – стрибки у мішках. 2.Естафета – біг на руках у парах 3.Естафета – командні стрибки у довжину  4.Естафета – човниковий біг 5.Естафета – ведення м’яча руками  6.Естафета – ведення м’яча ногами 7.Естафета – командний човниковий біг 8.Командні удари по воротах За підсумками змагань третє місце зайняла команда «Спорт» ,друге місце зайняла команда «Джуманджи» та  перше місце у змаганнях зайняла команда «Дев’ятка». За команду «Спорт» виступали: Борсук Гліб, Білолюбський Артем, Рум’янцева Ангеліна, Божко Кирило. За команду «Джуманджи» виступали: Божко Микита, Гриценко Вероніка, Румянцев Богдан, Арбузова Євгенія. За команду «Дев’ятка» виступали: Гриценко Іван, Молибог Аліна, Тимченко Артем, Моринець Аліна. Всі учасники змагань здобули море позитивних емоцій та були нагороджені солодкими призами, також команди були нагороджені призами у вигляді м’ячів. Ми не перестаємо дякувати нашим захисникам, які захищають нас на фронті. Тільки завдяки їм ми можемо почувати себе в безпеці та проводити такі заходи. Слава ЗСУ! Слава Україні!

19:52 30.08.2023

День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за Незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за Незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

29 серпня - День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за Незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.В цей  чорний день  Вільшанська громада схилила низько голови   та вшанувала пам'ять  своїх односельчан і всіх хто загинув у страшній боротьбі за свободу  та мирне небо над Україною.. Вічна слава і пам'ять героям!🕯️   

11:56 29.08.2023

Довгожителька с.Вільшана відзначила свій 100-річний ювілей.

Довгожителька с.Вільшана відзначила свій 100-річний ювілей.

Сьогодні 15 серпня 2023 року у Вільшанській громаді неординарна і дуже приємна подія: свій 100 – річний ювілей святкує жителька села Вільшана Канівець Віра Павлівна. Кожний 100-річний ювілей є гордістю нашої громади, у кожного з них своя історія, свої секрети довголіття. Таку подію можна назвати найграндіознішою в житті не тільки ювіляра, але і всієї громади. Ці люди є очевидцями багатьох історичних подій минулого століття, носіями наших традицій, глибокої життєвої мудрості. Привітати ювілярку та її родину зі святом завітали   голова Вільшанської сільської ради  Мельніков М.В., заступник начальника управління соціального захисту Роменської РДА Гальченко С.В., начальник відділу праці  та соціального захисту  Вільшанської сільської ради Дремова  Л.М..,начальник відділу культури та туризму  Вільшанської сільської ради Подоляка Л.М  З нагоди поважного ювілейного Дня народження гості висловили жінці слова вдячності і шани за багаторічну сумлінну працю, за мудрість та досвід, які  вона передала своїм дітям, онукам та правнукам, та вручили квіти і подарунки. «Вклоняємося Вашій життєвій мудрості, багатому досвіду, незламності перед воєнними лихоліттями, які випали на Вашу долю. Бажаємо Вам міцного здоров'я, щастя, радості, благополуччя та ще довгих років у хорошому настрої» - побажав голова Вільшанської сільської ради Михайло Мельніков, звертаючись до поважної іменинниці. Багато емоцій отримала іменинниця у свій день народження, почула багато теплих слів подяки за працю та щирих побажань. Ще раз вітаємо ювілярку і зичимо довгих років життя в оточенні близьких, в радості і доброму здоров’ї.

13:43 15.08.2023

Міжнародний день корінних народів світу

Міжнародний день корінних народів світу

9 серпня ми відзначаємо Міжнародний день корінних народів. Він був затверджений резолюцією Генеральної Асамблеї ООН в 1994 році та є нагодою, аби віддати шану стійкості та завзяттю корінних народів, як носіям безцінних автентичних знань, культурної спадщини, мови й літератури, які збагачують та примножують надбання світової культури.За оцінками ООН, корінні народи нині складають близько 370 мільйонів осіб та проживають в більш ніж 70 країнах. У світі існує не менше 5000 різних груп корінних народів, що представляють різні культури існуючого різноманіття нашої планети. Вони є носіями більш ніж 4000 різних мов з 6700 відомих на сьогодні. Більшість цих мов наразі перебувають під загрозою зникнення. 

13:39 08.08.2023

Відбулася 32 сесія 8 скликання Вільшанської сільської ради

Відбулася 32 сесія 8 скликання Вільшанської сільської ради

02 cерпня 2023року  відбулася 32 сесія  Вільшанської сільської ради 8 скликання. У роботі сесії взяли участь  16 депутатів  із  19  обраних. На  сесію були запрошені  начальники відділів  сільської ради  та  старости.  Сесійне засідання  проводив  сільський голова  Михайло Мельніков. На порядок денний  було винесено   38  питань.  Основними  питаннями були  звіт  поліцейського офіцера громади щодо забезпечення законності та правопорядку на території Вільшанської сільської ради, звіт щодо виконання  бюджету громади за ІІ квартал 2023,  про  передачу міжбюджетного трансферту, про внесення змін до  бюджету Вільшанської сільської ради на 2023рік та ряд інших питань.

08:46 03.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь