A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

В Україні відкриють віртуальний дитсадок

На базі віртуальної платформи емоційної підтримки, яку створив Моніторинговий центр з протидії COVID-19, працюватиме і віртуальний дитячий садок.        Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час проведення онлайн прес-брифінгу.        За його словами, на платформі будуть демонструватись активності для дітей 4-6 років. До проведення занять залучено професійних викладачів.        «Місто робить усе, щоб не тільки упередити розповсюдження вірусу, а й підтримати киян, які перебувають вдома на карантині. Все більшої популярності набуває віртуальна платформа емоційної підтримки, яку запустили на базі Моніторингового центру з протидії COVID-19. Із 23 квітня до сервісів на платформі додається ще й віртуальний дитячий садок. Це будуть активності для дітей 4-6 років. До проведення занять залучили професійних викладачів», – заявив Віталій Кличко.        Він зазначив, що на сьогодні чверть відвідувачів сайту – не кияни, і кількість відвідувачів з інших міст та містечок постійно зростає.        «Ми розуміємо необхідність підтримки всіх українців. І тому я, як голова Асоціації міст України, хочу допомогти своїм колегам-мерам. Ми будемо розширювати можливості нашої віртуальної платформи задля максимальної допомоги всім, кому вона потрібна. А також наші фахівці готові максимально допомогти іншим регіонам у створенні подібних сервісів», – підкреслив Кличко.

11:20 22.04.2020

МІНІМАЛЬНУ ДОПОМОГУ ПО БЕЗРОБІТТЮ ПІДВИЩЕНО З 650 ГРН ДО 1000 ГРН, – МІНЕКОНОМІКИ

Розмір виплат для осіб, які отримують мінімальну допомогу по безробіттю без урахування заробітної плати та страхового стажу, на період карантину підвищено з 650 грн до 1000 грн. Таке збільшення передбачено постановою правління Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України, що набула чинності 18 квітня 2020 року

17:04 21.04.2020

До відома жителів Вільшанської сільської ради

Відповідно до статті 76 Кодексу цивільного захисту України від 02.10.2012 № 5403-VI, постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», розпорядження Кабінету Міністрів України від 25 березня 2020 року № 338-р «Про переведення єдиної державної системи цивільного захисту у режим надзвичайної ситуації», розпорядження голови Недригайлівської районної державної адміністрації від 08.06.2016 № 332-ОД «Про організацію реагування на надзвичайні ситуації місцевого рівня та затвердження Положення про районний штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації місцевого рівня», позачергового протокольного рішення Сумської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 16.04.2020:

15:53 16.04.2020

Служба зайнятості спростила процедуру подання документів для зручності клієнтів

Шановні клієнти служби зайнятості! Ми полегшили процедуру подання документів до центрів зайнятості. Відтепер це дуже просто. Вам потрібно заповнити або написати власноруч лише дві заяви – про надання статусу безробітного та призначення допомоги по безробіттю! Бланки тут: https://is.gd/6wW4ph та https://is.gd/o8O5Cg.

13:25 15.04.2020

#НЕПАЛИ - ШТРАФИ ЗА СПАЛЮВАННЯ РОСЛИННОСТІ ЗБІЛЬШЕНО

Відповідно до прийнятого закону, за спалення або пошкодження вогнем лісів, зелених насаджень навколо населених пунктів, вздовж залізниць, а також стерні, сухих дикоростучих трав, будуть штрафи, які збільшили у 18 разів: доведеться заплатити від 91 800 гривень до 153 тис. гривень

14:21 14.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь